Dagbesteding en Theeschenkerij "Het Zwaantje"

Image

Dagbesteding en Theeschenkerij Het Zwaantje is een kleinschalige zorglocatie met een theeschenkerij in Boijl tussen Wolvega en Oosterwolde. Het is een gezellige locatie waar cliënten op een laagdrempelige manier kunnen participeren in de maatschappij. Wij bieden een werkplek waar men zich kan ontplooien en ontwikkelen. Een zinvolle dagbesteding in een open setting waarbij de cliënt centraal staat.

Lijkt het u leuk? Dan kunt u bij ons mee helpen in de horeca. U kunt hierbij denken aan het opnemen van bestellingen, het klaarmaken van bestellingen en het uitserveren. Hoeft u niet zo nodig te helpen in de bediening? Er zijn nog genoeg andere dingen waarbij u kunt helpen, zoals het bakken van taarten en koekjes, voorbereiden van de lunch, koken etc. Is de horeca nou helemaal niets voor u, ook dan zijn er nog volop andere activiteiten.

Zo hebben we een groot aanbod aan creatieve activiteiten en kunt u bijvoorbeeld mooie dingen maken van hout of helpen in de groenvoorziening rondom de theeschenkerij. Natuurlijk kunt u ook lekker ontspannen bij de houtkachel in de winter of op het terras in de zomer.

The Swinging Stones bij Dagbesteding en Theeschenkerij het Zwaantje

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan gerust contact met ons op.

Image

Het Zwaantje in Boijl, een bijzondere theeschenkerij en dagbesteding die bijzondere mensen met een zorgvraag ondersteunt. Dagbesteding tussen Wolvega en Oosterwolde.